Дизајнирајте како професионалец вашиот капитал на XLM со автоматизиран систем за тргување на HitBTC

Направете ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со XLM на HitBTC дури и кога спиете!“
Тони

Дизајнирајте автоматски крипто бот

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефективна и лесна за употреба. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи во движењата на пазарот. Како да дизајнирате правило за тргување за XLM со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана апликација поврзана со HitBTC, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да се справите со нив, да ги запрете и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Дознај повеќе

Дизајнирајте свој метод на тргување и поставете ги вашите нарачкиXLM

CoinruleСистеми за безбедност се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Exchange, во безбедна средина.

Дознај повеќе

Развијте правила врз основа на најдобрите показатели

Сакаме да понудиме решение кое одговара на највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најнапредни инвеститори за секојдневно да го подобруваме нашиот производ. Контактирајте со нас и имате лична трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте ги роботите кога ќе се промени подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda