Дневно тргување на HitBTC и Купи/продавај IOTA

Напредете го пазарот користејќи дневно тргување на HitBTC и остварувајте профит со IOTA за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што го видовме во крипто во последните три години“
Лука

Развијте вреден автоматски систем за тргување

Coinrule е корисна алатка за многу различни класи на инвеститори и трговци. На нашата платформа се нуди цела низа можности. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да развиете сопствен трговски систем и да купите/продадете IOTA. Ќе биде многу податливо да се акумулира IOTA, да се заштити вашето портфолио, да се обезбеди каква било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со крипто поефективно додека сте брзи. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да започнете правило за тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Моделирајте ја вашата сопствена шема за тргување и акумулирајте IOTA

At Coinrule ние работиме интензивно за да испорачаме нови компоненти и поставки во нашата поставка секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најактивни корисници и врвни размени за да собереме повратни информации и мислења.

Креирај Бот

Планирајте автоматски стратегии засновани на паметни индикатори

За тргување треба пракса, став и шема. Што го прави тргувањето толку сурово? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на вашите тргувачки резултати. Користењето на правилото за тргување ви овозможува да ги надминете ефектите од стресот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, новодојденец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети сега

Примајте сигнали за бесплатно тргување, воспоставете автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda