Изградете автоматски бот за тргување за тргување БАТ на HitBTC и повеќе

Победете ги движењата на пазарот, дневно тргување на HitBTC и тргувајте со БАТ како професионалец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со BAT на HitBTC дури и кога спиете!“
Сергеј

Дизајнирајте автоматизирани стратегии за тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна и лесна за употреба. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на тргувањето. Како да програмирате нарачка за БАТ со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана апликација поврзана со HitBTC, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги дизајнирате, замрзнете и стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Започнете да создавате правило

Дизајнирајте своја сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачки BAT

CoinruleКонтролните системи на се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Exchange, безбедно.

Започнете да создавате правило

Развијте правила засновани на сигурни индикатори

Сакаме да понудиме апликација која се придржува до највисоките способности. ние сме во здружение со нашите најквалификувани клиенти за секојдневно да го унапредуваме нашиот производ. Поврзете се со нас и имајте индивидуална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот на алткоини Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda